Στην αντεπίθεση ο Σαμαράς: Πόλεμο στον Μητσοτάκη εγώ;

Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός
Στην αντεπίθεση ο Σαμαράς: Πόλεμο στον Μητσοτάκη εγώ;

Μια σειρά δημοσιευμάτων κατά της κυβέρνησης σε φίλα προσκείμενο στον Αντώνη Σαμαρά site στάθηκε η αφορμή να οργιάσουν οι φήμες για νέα κόντρα του πρώην πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το συγκεκριμένο σενάριο έκανε λόγο για απάντηση Σαμαρά στον πρωθυπουργό επειδή δεν τον πρότεινε για τη θέση του επιτρόπου.

Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφονται και ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο σάιτ δεν εκφράζει τις απόψεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στον «Βηματοδότη»:

Και ξαφνικά ανήμερα της Παναγίας εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα antinews (που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι εκφράζει τις απόψεις Αντώνη Σαμαρά) άκρως επιθετικά προς την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, ωσάν ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε στο αντάρτικο επειδή δεν τον έκαναν επίτροπο. Τι ακριβώς συμβαίνει; Τρέχει όντως κάτι με τη Δεξιά με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την ανάληψη της εξουσίας;

***

Εψαξα πρώτα απ’ όλα να βρω τον κ. Σαμαρά. Τον βρήκα μεταξύ Ναυπλίου και Καλαμάτας να κάνει διακοπές.

Τον ρώτησα τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το συγκεκριμένο site και αν όντως βγήκε στο… αντάρτικο κόντρα στον κ. Μητσοτάκη επειδή δεν τον έκανε επίτροπο. Μου απάντησε πρώτα απ’ όλα για το θέμα του επιτρόπου λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει επίτροπος αφού καταργήθηκε η θέση αντιπροέδρου στην Κομισιόν: «Συνεπώς γιατί να γίνω επίτροπος αφού δεν θα γινόμουν αντιπρόεδρος» είπε.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο site. «Υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα που προσπαθεί να μου εμφανίσει πρόβλημα με την κυβέρνηση και με τον πρόεδρο Μητσοτάκη» μου είπε, για να συμπληρώσει:

«Το συγκεκριμένο site (το antinews) το χειρίζεται ένα παιδί με το οποίο έχω να μιλήσω εδώ και τρία χρόνια. Παλαιότερα είχα σχέση μαζί του, αλλά τώρα αυτός νομίζω ότι είναι υπό τον ΟΠΑΠ»«Με τον Πρωθυπουργό έχουμε άριστες σχέσεις» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ