Το δηλητηριώδες σχόλιο του Πολάκη για τις… λοσιόν και τον Κικίλια

«Κατάλαβες την πατάτα με τη νοσηλεία και πας να το μπαλώσεις», είπε μεταξύ άλλων στον νέο υπουργό Υγείας.
Ο Πολάκης απαντά στο «αρκουδιάρης» του Σαββόπουλου

Νέα απάντηση έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, με αφορμή όσα ειπώθηκαν σχετικά με τη νοσηλεία του εθελοντή δασοπυροσβέστη ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στην πυρκαγιά στην Εύβοια.

Τα σχόλιά του; Αιχμηρά και διόλου κολακευτικά για την κυβέρνηση Μητσοκάκη αλλά και τον ίδιο τον Κικίλια ως πολιτική παρουσία.

Η ανάρτησή του:

«Βασίλη Κικίλια, υπουργέ υγείας:

1) κατάλαβες τη πατάτα με τη νοσηλεία και πας να το μπαλώσεις. Δεκτόν αυτό και δεν το συνεχίζω …

2) Μικροπολιτική και ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ με το Μάτι κάνατε ΕΣΕΙΣ, κάτι που εμείς δεν κάνουμε σήμερα με την τρομερή καταστροφή στην Εύβοια …

3) ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ,είτε από κρεββάτι ΜΕΘ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ,είτε από νοσηλεία και χειρουργική αποκατάσταση των εγκαυμάτων τις αμέσως επόμενες μέρες ,ούτε από τη χορήγηση των απαραίτητων ειδικών επιθεμάτων που συνταγογραφούνται και καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ το επόμενο διάστημα!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΑΣ !!!!

(Αν θεωρείς μη κάλυψη κατι λοσιόν και κρέμες που ΠΟΤΕ δεν δίνονταν γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ τότε τι να πω …. Όμως και αυτά αν υπήρχε συνταγογράφηση από γιατρό και αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο και ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ!!!)

ΥΓ …και μια συμβουλή…. Η δημόσια υγεία και η η δωρεάν κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας είναι πολύ σοβαρό πράγμα και θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (που εμείς την είχαμε και την ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ) και όχι θέμα “ψευτοεπικοινωνίας” από τα ΚΕΕΛΠΝΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ που πάλι σας πλεύρισαν για να πάρουν το κατι τις τους ….Γι αυτό μακρυά από δηθενιές… Η πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ και εκεί ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ……».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ