
Με τον Πολάκη δεν μπλέκεις. Δεν μπλέκεις…
Ο αντικαπνιστικός νόμος και η απαρέγκλιτη εφαρμογή του σε όλους τους χώρους έχουν κάνει τον Παύλο Πολάκη να δυσανασχετεί.
Ο πρώην υπουργός προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι αυτή την φορά δεν υπάρχει περίπτωση να τη… σκαπουλάρει καθώς το κάπνισμα στη Βουλή τελείωσε και με τη βούλα και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεται.
Πώς αντέδρασε ο πρόεδρος της Βουλής στα παράπονά του; Ο «Βηματοδότης» αποκαλύπτει:
Την ευγενική διαμαρτυρία του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα μαθαίνω ότι εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την έκταση που έχει πάρει το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος εντός του Κοινοβουλίου.
Και ειδικότερα για την καταπίεση που δέχονται οι καπνίζοντες οι οποίοι, πάντως, έχουν αποδεχθεί το μοιραίο – να καπνίζουν στους υπαίθριους χώρους του καφενείου και του εντευκτηρίου, μεταξύ των οποίων και ο θεριακλής κ. Πολάκης.
Ρώτησα τον κ. Τασούλα τι του απάντησε: «Του χάρισα ένα τσουρέκι από τον “Βάρσο”…» μου είπε ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς χαμογελώντας.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Αντώνη, ούτε να το σκέφτεσαι για κόμμα, αν θες γύρνα»: Μαστίγιο και καρότο στον Σαμαρά από πρωτοκλασάτο υπουργό
- Ελλάς το μεγαλείο σου: Περπατάνε 7 χλμ. να πάνε σχολείο, άλλοι κάνουν μάθημα σε υπόγειο κι ένας μαθητής λυκείου παίρνει απουσίες στο γυμνάσιο!
- Μεροκάματα του τρόμου: Αποθαρρυντική η έρευνα για σεξουαλική και σωματική βία στην εργασία – Το στατιστικό που σοκάρει