Ο Κυριάκος την αλλάζει 3 φορές την ημέρα για να… την πει στον Τσίπρα

Ο Κυριάκος την αλλάζει 3 φορές την ημέρα για να… την πει στον Τσίπρα

Τα πάντα είναι θέμα στιλ…

Μια στυλιστική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι δεν έτυχε, αλλά πέτυχε.

Ο «ΒΗΜΑτοδότης» αποκαλύπτει τι αλλάζει 3 φορές τη μέρα ο πρωθυπουργός για να φανεί η διαφορά με τον Τσίπρα:

Λέτε να το κάνει επίτηδες; Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλάζει συνεχώς μέσα στην ημέρα… γραβάτες. Άλλη γραβάτα έχει όταν ξεκινά από το σπίτι του στο Κολωνάκι, άλλη όταν επισκέπτεται υπουργείο και άλλη όταν ομιλεί στη Βουλή.

Και γιατί να μην το κάνει επίτηδες;

Τη στιγμή που επί τεσσεράμισι χρόνια ο προκάτοχός του Αλέξης Τσίπρας είχε κηρύξει τον πόλεμο κατά της γραβάτας παριστάνοντας τον… ακτιβιστή και τον επαναστάτη. Μια φορά που φόρεσε στο Ζάππειο δημοσίως γραβάτα (την οποία του είχε χαρίσει ο Ζάεφ) την έβγαλε λίγα λεπτά αργότερα, λέγοντας πως οι επαναστάσεις γίνονται χωρίς γραβάτα. Αλλά για ποιες επαναστάσεις κάνει λόγο;

Ο Κυριάκος την αλλάζει 3 φορές την ημέρα για να… την πει στον Τσίπρα

Δεν είπε. Απλώς τον έβλεπε με γραβάτα εκείνη την ημέρα ο συγκυβερνήτης του Πάνος Καμμένος και έλαμπε το πρόσωπό του από χαρά.

Έτσι, σου λέει ο Μητσοτάκης, είναι ευκαιρία να γίνει η αποκατάσταση της γραβάτας από τον Πρωθυπουργό. Όταν την Πέμπτη επισκέφθηκε το υπουργείο Ναυτιλίας, φόρεσε μια θεματική γραβάτα που είχε πάνω της άγκυρες.

Εν συνεχεία, όταν πήγε στη Βουλή για να μιλήσει (στην κόντρα που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα), φόρεσε μια μπορντό γραβάτα που, όπως μου είπαν, είναι και η αγαπημένη του («γουρλίδικη» μου την είπαν, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα). Το βράδυ άλλαξε πάλι γραβάτα, φόρεσε μια μπλε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.