Η ντροπή του αιώνα: Έστησαν απάτη χιλιάδων ευρώ με την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους...
Η ντροπή του αιώνα: Έστησαν απάτη χιλιάδων ευρώ με την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ

Κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης φαντασίας και απορείς πραγματικά τι άνθρωποι κρύβονται πίσω από αυτά.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι αλήθεια. Κάποιοι πήγαν να βγάλουν λεφτά απ’ το θάνατο της Αγγλίδας αστροφυσικού.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία, διερευνά υπόθεση πλαστογραφίας μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή, δηλαδή τη δημιουργία ψεύτικης ιστοσελίδας με σκοπό την εξασφάλιση χρηματικού ποσού στο όνομα της Νάταλι Κρίστοφερ.

Ο λογαριασμός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους δημιουργήθηκε σε ιστοσελίδα εισφορών για κοινωνικά θέματα, όπου ζητούνται εισφορές για την κηδεία της 35χρονης που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε ότι «από έλεγχο που έγινε σε σχέση με τη σελίδα φαίνεται ότι το πρόσωπο που προέβηκε στην εγγραφή της, δήλωσε χώρα διαμονής τρίτη χώρα».

Έπειτα από ενέργειες της Αστυνομίας, ανέφερε, διαγράφηκε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και οι εξετάσεις συνεχίζονται προς εντοπισμό του προσώπου που την δημοσίευσε.

«Το κοινό καλείται να είναι πολύ προσεκτικό, αφού πρόκειται για απάτη και να μην καταβάλλει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό χωρίς προηγουμένως να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για αξιόπιστη ιστοσελίδα» προέτρεψε ο κ. Ανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ