Στην αντεπίθεση η Αχτσιόγλου…

Κάνει λόγο για ρεκόρ απολύσεων μέσα στον πρώτο μήνα της ΝΔ.
Η εξομολόγηση της Έφης Αχτσιόγλου: «Ζω στο ενοίκιο, σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι»

«O κ. Μητσοτάκης και ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υφυπουργός του ασφαλώς θα είναι ικανοποιημένοι από το »δυναμικό» ξεκίνημα στον τομέα της εργασίας», σχολιάζει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, ρίχνοντας ευθείες βολές προς την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της ΝΔ χαρακτηρίζει η απώλεια 14.691 θέσεων εργασίας, τα ακραία περιστατικά εργοδοτικής αυθαιρεσίας και η σαφής υποβάθμιση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Την ίδια περίοδο ο κ. Βρούτσης ως μόνες πολιτικές ενέργειες έχει να επιδείξει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την εκκωφαντική σιωπή στη συνάντησή του με τον ΣΕΒ. Εκτός και αν αυτή η σιωπή δηλώνει συμφωνία με την απαίτηση του Συνδέσμου να καταργηθούν οι τριετίες στον κατώτατο μισθό που αύξησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει.

Η ίδια τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά των συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών οι οποίες «έχουν σαφές ιδεολογικό πρόσημο, υπονομεύουν τα εργασιακά δικαιώματα και δυστυχώς ήδη παράγουν αποτελέσματα: Την αποδιάρθρωση του πλαισίου προστασίας των εργαζομένων, την ανοχή στην παραβατικότητα και την ευλαβική τήρηση της ατζέντας του ΣΕΒ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ