
Ο πρώην πρωθυπουργός στέλνει μήνυμα…
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς μετά το τέλος της περιπέτειας του στο σκάνδαλο Novartis.
Ο κ. Σαμαράς μετά την ανακοίνωση της αρχειοθέτησης του φακέλου του προχώρησε στην εκτίμηση ότι τώρα αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού σκανδάλου της Νovartis.
Ο Α. Σαμαράς δήλωσε σχετικά: «Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis».
Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για πρωτοφανή σκευωρία και στέλνει το μήνυμα ότι θα το πάει «μέχρι τέλους» ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση στην οποία ενεπλάκη το όνομά του.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το τερμάτισε: Ο Νατσιός βρήκε τη λύση για την ακριβή βενζίνη
- Θέλει να το κάνει πράσινο: Το νησί στο οποίο ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε δωρεάν ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους κατοίκους του
- Εκτός μπάσκετ με το βλέμμα στο αύριο: Πολύ έξυπνη επένδυση για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ