Αυτός είναι ο μισθός της Γιάννας Αγγελοπούλου και της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Αυτός είναι ο μισθός της Γιάννας Αγγελοπούλου και της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έγινε νο1 θέμα συζήτησης

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το άκουσμα του ονόματος της Γιάννας Αγγελοπούλου για επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σκοπεύει να «γιορτάσει» με μεγαλοπρέπεια τα 200 χρόνια από την κήρυξη της ελληνικής επανάστασης από τον οθωμανικό ζυγό.

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που δεν είδαν με καλό μάτι την συγκεκριμένη επιλογή. Μην ξεχνάμε ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει συνδέσει το όνομά της με τους Ολυμπιακούς αγώνες 2004 που ήταν κατά πολλούς ένα τα γεγονότα που οδήγησαν την ελληνική οικονομία σε κανόνι.

Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν ενώ συγκεκριμένα ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε ότι στο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος υπάρχουν ρυθμίσεις για τον συγκεκριμένο οργανισμό και ρώτησε τον κ. Γεραπετρίτη γιατί η κυβέρνηση δεν περίμενε να ψηφιστεί το νομοσχέδιο και να ανακοινώσει μετά τη συνεργασία με την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο υπουργός Επικρατείς διευκρίνισε ότι ο ρόλος της συγκεκριμένης επιτροπής θα είναι συμβουλευτικός προς τον πρωθυπουργό ο οποίος θα έχει και τις τελικές αποφάσεις. Όπως σημείωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης τα τα μέλη της επιτροπής δεν θα λαμβάνουν μισθό ή αποζημίωση και θα λειτουργούν αμισθί. Η επιτροπή δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς τα μέλη της θα εγκατασταθούν σε δημόσιο κτίριο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.