Τη διαψεύδει: Τι δείχνει το βίντεο που διέρρευσε από τη συνεύρεση της 19χρονης με τους Ισραηλινούς

Τη διαψεύδει: Τι δείχνει το βίντεο που διέρρευσε από τη συνεύρεση της 19χρονης με τους Ισραηλινούς

Η υπόθεση δείχνει να ξεκαθαρίζει…

Η ιστορία που είναι πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο δείχνει να ξεκαθαρίζει.

Η 19χρονη που εργαζόταν σε ξενοδοχείο οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της δημόσιας βλάβης. Κι αυτό γιατί αρχικά είχε υποστηρίξει στην Αστυνομία ότι τη βiασαν 12 άτομα από το Ισραήλ αλλά, όπως αποδείχθηκε, ο ισχυρισμός της 19χρονης για ομαδικό βιασμo ήταν ψεύτικος.

Η Βρετανίδα, μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμoύ, κλήθηκε ξανά για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους Ισραηλινούς ήταν συναινετική και ότι τρεις από τους δώδεκα τη βιντεοσκόπησαν.

Όμως, όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν, εξοργίστηκε, τους ζήτησε να σταματήσουν και προχώρησε σε καταγγελία. Μάλιστα το βίντεο της συνεύρεσης διέρρευσε και έχει ανέβει σε πολλές σελίδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το υλικό καταρρίπτει και αυτόν τον ισχυρισμό της κοπέλας καθώς δεν φαίνεται πουθενά να ζητά να κλείσουν την κάμερα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της εστιάζει σε κάτι πιο σημαντικό: «Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά μου δεν θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα στο ποινικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι το βίντεο της πελάτισσάς μου φαίνεται να έχει περάσει σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αδίκημα. Θέλω να μάθω ποιος έχει διαρρεύσει αυτό το βίντεο και γιατί; Αυτό το είδος εγκλήματος τιμωρείται με φυλάκιση πάνω από ένα χρόνο. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει – τόσο εδώ όσο και στο Ισραήλ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.