Το Mini Tour έρχεται Ελλάδα!

Το Mini Tour έρχεται Ελλάδα!

Το Mini Tour έρχεται Ελλάδα και θα το συνοδεύει η γνωστή δημοσιογράφος αυτοκινήτου, Αριάδνη Γερασιμίδου!

Φέτος, η ετήσια Διεθνής Συνάντηση Mini – International Mini Meeting (IMM) θα είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 60 χρόνων της μάρκας!

Η εκκίνηση του road trip ξεκινάει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αθήνα, αύριο το πρωί, 25 Ιουλίου και η άφιξη έχει προγραμματιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 8 Αυγούστου 2019.

Η δημοσιογράφος αυτοκινήτου Αριάδνη Γερασιμίδου θα είναι η μόνη δημοσιογράφος από την Ελλάδα που θα ακολουθήσει το #ROADtoIMM19 μέχρι τη Θεσσαλονίκη με ένα επετειακό Mini Cooper S 60 years edition και θα μεταδίδει live όσα συμβαίνουν μέσα από τα social media της από αύριο έως το Σάββατο.

Μπορείτε να βλέπετε και εσείς live τη δράση κατά τη διάρκεια του #ROADtoIMM19 στην Ελλάδα, ακολουθώντας την δημοσιογράφο στο Instagram, καθώς ακολουθώντας και τον επίσημο λογαριασμό της Mini Hellas. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε το hashtag #ROADtoIMM19 για να μη χάσετε καμία εξέλιξη.

Το Mini Tour έρχεται Ελλάδα!

Η MINI CLASSIC Team θα διασχίσει συνολικά δέκα Ευρωπαϊκές χώρες περνώντας από Αθήνα, Σόφια, Βελιγράδι, Μπρατισλάβα, Βιέννη, Πράγα, Δρέσδη και Ρότερνταμ, με τελικό προορισμό το Μπρίστολ.

Στη διαδρομή, τα αυτοκίνητα θα σταματήσουν σε πολλά MINI Clubs και θα συναντηθούν με θαυμαστές άλλων μαρκών.

Στη Λειψία, για παράδειγμα, διοργανώνεται συνάντηση με τους λάτρεις του cult αυτοκινήτου Trabant. Το μοντέλο αυτό προσδιόρισε το αστικό τοπίο της Ανατολικής Γερμανίας επί δεκαετίες και παράλληλα κατάφερε να γίνει classic.

Το International Mini Meeting αποτελεί δημοφιλές σημείο συνάντησης για τους φίλους της Βρετανικής μάρκας επί τέσσερις δεκαετίες.

Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο ενθουσιασμός για το κλασικό Mini και η ασυνήθιστη ιστορία του από το 1959. Το σύγχρονο MINI που λανσαρίστηκε πριν από 18 χρόνια θα δώσει επίσης το παρών.

Κάθε πέντε χρόνια, η συνάντηση της διεθνούς κοινότητας πραγματοποιείται στη Βρετανική πατρίδα του κλασικού Mini και του MINI.

Αποκορύφωμα του φετινού φεστιβάλ είναι το μεγάλο πάρτι γενεθλίων για το κλασικό MINI που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.