
Θέλει να δημιουργήσει την δική του «ακαδημία».
Με νέα λογική επιχειρεί να προσεγγίσει την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων ο ΑΝΤ1, όπως γράφει το «ΠΑΡΟΝ».
Οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσισαν πως πρέπει να δημιουργεί τα δικά του πρότυπα εκπομπών και σειρών, προκειμένου να σταματήσει να πληρώνει σημαντικά ποσά στην αγορά format από το εξωτερικό.
Παράλληλα, στόχος είναι να αναδειχθούν νέοι σεναριογράφοι από μια «ακαδημία» που θέλει να δημιουργήσει, στην οποία οι παλαιότεροι του είδους θα διδάξουν τους νεότερους.
Στόχος είναι να δημιουργήσει νέο πρωτότυπο περιεχόμενο με σκοπό την προώθησή του και στις διεθνείς αγορές.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το MTV κατεβάζει ρολά: Τέλος εποχής για τη μουσική τηλεόραση που γέννησε την ποπ κουλτούρα
- Συριζαίος έκανε δήλωση για τους εργάτες, που θα ζήλευαν και οι ακροδεξιοί – Τι είπε ο βουλευτής Αχαΐας Παναγιωτόπουλος
- «Δεν θα πω ποιοι είναι»… ή μήπως το είπε; Αποκάλυψη για τους δύο ηγέτες που ο Τραμπ δεν μπορεί να βλέπει
- #ΑΝΤ1