
Άβολο...
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Η πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είχε τα απρόοπτά της. Οι βουλευτές ήταν πολλοί και δεν υπήρχε θέση για όλους.
Έτσι χρειάστηκε να επιστρατευτούν καρέκλες για να καθίσουν κάποιοι ενώ, οι πιο… σκληροί της παράταξης (Άδωνις, Κυρανάκης, Θεοδωρικάκος) έμειναν όρθιοι.
Εντύπωση προκάλεσε και η αποθέωση που γνώρισε ο Κώστας Καραμανλής κατά την είσοδό του στην αίθουσα της Γερουσίας.
Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής εντός κόμματος και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά.
Το κτίριο σείστηκε κυριολεκτικά από τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ κάποιοι σχολίαζαν με νόημα ότι τέτοια αποθέωση ούτε ο πρωθυπουργός δεν γνώρισε.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Μένουν μόνο τα τυπικά: Ο Τσίπρας ενισχύεται με ακόμη έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
- Μετά τα 2 βίντεο Σαμαρά: Ψάχνουν να τους βρουν στη ΝΔ…
- Θέμα παραίτησης Ανδρουλάκη μετά το αρνητικό σερί των δημοσκοπήσεων: Ποιοι βγαίνουν μπροστά στο ΠΑΣΟΚ