“Kλέφτες” αποκαλούσε τα στελέχη της κυβέρνησης ΝΔ το 2009 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

"Kλέφτες" αποκαλούσε τα στελέχη της κυβέρνησης ΝΔ το 2009 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

"Κλέφτες" αποκαλούσε τα στελέχη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας το 2009, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σήμερα, ωστόσο, ο ίδιος είναι μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει συμπληρώσει λίγες μόλις ημέρες ως νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο το παρελθόν του είναι μακρύ και παρατηρώντας το κάποιος, σίγουρα μπορεί να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Για παράδειγμα, αν ανατρέξουμε στο – μάλλον παλιό πλέον για τον ίδιο – 2009, τότε θα ανακαλύψουμε να έχει μια τελείως διαφορετική άποψη για το κόμμα στο οποίο πλέον ανήκει και με το οποίο μάλιστα είναι και υπουργός.

Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι, αναφερόμαστε σε μια προεκλογική του ομιλία το 2009 που είδε το φως της δημοσιότητας λόγω της επικαιρότητας που “τρέχει”, στην οποία αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, ως στέλεχος τότε του ΠΑΣΟΚ, τόνιζε ότι είναι “κλέφτες” μεταξύ άλλων.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα και τα συμπεράσματα δικά σας, για τις αλλαγές που έχουν προκύψει στον ίδιο, από τότε μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.