Η νέα ΕΡΤ προκαλεί γέλιο

Η αναμενόμενη στροφή στην ποιότητα

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η προσαρμοστικότητα της ΕΡΤ στις νέες καταστάσεις. Ακόμα και αν είσαι στο διάστημα και επιστρέφεις μετά από χρόνια στην Ελλάδα, αρκεί να παρακολουθήσεις ένα δελτίο ειδήσεων για να καταλάβεις ποιος είναι στην κυβέρνηση.

Η ξαφνική, όσο και αναμενόμενη αλλαγή απέναντι στη ΝΔ δεν μπορεί να χρεωθεί στην κυβέρνηση καθώς δεν έχει προλάβει ακόμα να βάλει τους δικούς της ανθρώπους.

Σε κάθε περίπτωση η αλλαγή στην στάση και την κριτική είναι εμφανέστατη. Το ίδιο εμφανής είναι και η αλλαγή των στελεχών της ΝΔ απέναντι στους παρουσιαστές.

Τρανό παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εμφανίστηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης με την άνεση που έχει όταν παίζει εντός έδρας ματς (στον ΣΚΑΙ). Ούτε ξεσπάσματα όπως παλιά, ούτε μπηχτές για τον ρόλο της ΕΡΤ και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί.

Κάποιοι μιλούν για μια πρόσκαιρη νηνεμία πριν την καταιγίδα που έρχεται καθώς οι αλλαγές στη δημόσια τηλεόραση θα είναι πολλές και σημαντικές. Όπως και να ‘χει όμως το θέαμα της ξαφνικής μεταστροφής ένθεν κακείθεν προκαλεί γέλιο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.