Μπέρδεψε τα γραφεία ο Θεοδωρικάκος

Μπέρδεψε τα γραφεία ο Θεοδωρικάκος

Η δύναμη της συνήθειας ξεγέλασε τον υπουργό Εσωτερικών.

Λίγο πριν την τελετή της ορκωμοσίας, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, (ο οποίος ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και παραμένει ακόμα δίπλα του), θέλησε να περάσει από το γραφείο του πρωθυπουργού για να τον ενημερώσει για ένα θέμα που έχει προκύψει.

Έτσι, όπως γράφει το «ΕΘΝΟΣ», πριν κατευθυνθεί στην αίθουσα της Ολέμελειας έφτασε έξω από την πόρτα του γραφείου και μπαίνοντας μέσα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο εργαζόμενες κυρίες.

«Καλημέρα σας», τους είπε ευδιάθετος ο υπουργός για να του ανταποδώσουν την καλημέρα οι δύο κυρίες, οι οποίες τον κοίταζαν σαστισμένα. Στη συνέχεια ο Θεοδωρικάκος ρώτησε αν είναι μέσα ο πρόεδρος. «Μέσα είναι κύριε υπουργέ, αλλά μάλλον αναζητάτε άλλον πρόεδρο. Εδώ είναι το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα…».

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Θεοδωρικάκος μπέρδεψε τα γραφεία και αντί για εκείνο του πρωθυπουργού είχε μπει σε εκείνα που παρέχει η Βουλή στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Η δύναμη της συνήθειας», σχολίασε ο υπουργός, που έφυγε χαμογελαστός…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.