Χαμός στο Twitter με τις απαντήσεις του Αρη Πορτοσάλτε

Χαμός στο Twitter με τις απαντήσεις του Αρη Πορτοσάλτε
"Φωτιά" πήρε το Twitter με τις απαντήσεις που έδωσε ο Αρης Πορτοσάλτε, σχετικά με τις επιλογές προσώπων από τη νέα κυβέρνηση. "Σύμφωνοι, αλλά εκπροσωπώ τον εαυτό μου" απάντησε ο ίδιος όταν κάποιος έθεσε το Μάτι και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

O Aρης Πορτοσάλτε κατηγορήθηκε από πολλούς προεκλογικά, ότι στηρίζει ανοιχτά τη Νέα Δημοκρατία, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που παρευρέθηκε και σε προεκλογικές εκδηλώσεις, με τους ομιλητές – όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης – να τον ευχαριστούν για την παρουσία του και να τον αποκαλούν “φίλο”.

Την ίδια στήριξη φαίνεται να παρέχει και τώρα ο κ. Πορτοσάλτε στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε:

Ακριβώς κάτω από το τιτίβισμα, όμως, μια όπως φαίνεται πιστή αναγνώστριά του Αρη Πορτοσάλτε, ζήτησε την άποψή του για τους Δημήτρη Παπαδημούλη, Γιώργο Μαυρωτά και Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Τότε έγινε και η μεγάλη “έκρηξη” από το… κοινό, μιας και ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό, δίνοντας απαντήσεις που μάλλον δεν θα περίμενε κανείς πριν τις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version