Το νέο κόμμα φέρνει γκρίνια

ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη με άρωμα εκλογών και αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής

Το ΠΑΣΟΚ πολλοί αγάπησαν, την Πασοκοποίηση ουδείς...

Η απόφαση του Αλέξη Τσίρα να μετασχηματίσει τον Σύριζα σε έναν νέο προοδευτικό φορέα που είτε θα πορευτεί μαζί με το ΚΙΝΑΛ, είτε θα το απορροφήσει, έχει φέρει γκρίνια εντός του κόμματος.

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της παράταξης που θεωρούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να κάνει ΠΑΣΟΚ τον Σύριζα και πιστεύουν ότι μια τέτοια κίνηση θα είναι καταστροφική.

Η ατάκα μάλιστα που φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προοδευτικής συμμαχίας: «Μακάρι να ήταν εδώ τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ για να άκουγαν τους σωστούς προβληματισμούς και τις εισηγήσεις σας που βασίζονται στα ίδια ζητούμενα», δείχνει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πληροφορίες του instanews αναφέρουν ότι το μπλοκ Τσακαλώτου θα εκφράσει την έντονη διαφωνία του για την πασοκοποίηση του Σύριζα.

Αν αυτή η διαφωνία θα οδηγήσει σε ρήξη θα φανεί στο χειροκρότημα. Πάντως ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει πανίσχυρος εντός κόμματος και όποιος τα  βάλει μαζί του και τεντώσει το σχοινί, μάλλον θα το μετανιώσει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.