“Υπερήφανος” δήλωνε μετά την τραγωδία στο Μάτι ο αρχηγός της Αστυνομίας και από σήμερα είναι ΓΓ στην κυβέρνηση της ΝΔ

"Υπερήφανος" δήλωνε μετά την τραγωδία στο Μάτι ο αρχηγός της Αστυνομίας και από σήμερα είναι ΓΓ στην κυβέρνηση της ΝΔ

Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛΛΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, μετά την τραγωδία στο Μάτι δήλωνε υπερήφανος για το έργο της αστυνομίας και η Νέα Δημοκρατία έβγαζε σκληρές ανακοινώσεις, όμως από σήμερα είναι ΓΓ Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μπορεί μετά τα όσα τραγικά είχαν συμβεί στο Μάτι, ο Αρχηγός – τότε – της Ελληνικής Αστυνομίας να είχε δηλώσει υπερήφανος για τη δουλειά που έγινε, ωστόσο σήμερα είναι ο νέος Γενικός γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα, ο οποίος επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη θέση από τη Νέα Δημοκρατίας και η αλήθεια είναι ότι το γεγονός αυτό προκαλεί μεγάλη εντύπωση, μετά και τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κόμμα της κυβέρνησης για όσα έγιναν και δεν έγιναν στο Μάτι.

«Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή. Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ», ήταν η τότε ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.