Στα άκρα ο Βελόπουλος: Προτείνει θανατική ποινή, ευνουχισμό ή ισόβια για τους παιδεραστές

Στα άκρα ο Βελόπουλος: Προτείνει θανατική ποινή, ευνουχισμό ή ισόβια για τους παιδεραστές

Καλή αρχή...

Με την ψήφο του ελληνικού λαού ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι πλέον στη βουλή και η παρουσία του δεν αναμένεται να περάσει απαρατήρητη.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης φρόντισε με το καλημέρα να ταράξει τα νερά, καθώς η πρώτη του πρόταση είχε να κάνει με δημοψήφισμα για την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση με αφορμή «την απόφαση της Ουκρανίας για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών» η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν, για το ίδιο έγκλημα, μεταξύ τριών επιλογών ποινής, «πρώτη επιλογή η επιβολή του θανάτου.

Δεύτερη επιλογή η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και τρίτη επιλογή, αυτή του χημικού ευνουχισμού».

Στην ίδια ανακοίνωση η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος και για άλλες δύο κατηγορίες εγκληματιών, τους «δουλέμπορους» και τους «εμπόρους ναρκωτικών». «

Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.