
Γιατί το παλιό ΠΑΣΟΚ δεν σβήνει ποτέ!
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με κύριο αντικείμενο συζήτησης το αποτέλεσμα των δύο εκλογικών ηττών του κόμματος.
Σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ», με καθυστέρηση προσήλθε στο όργανο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος έφτασε στο ξενοδοχείο που γινόταν το συνέδριο λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός ωστόσο, ανέβηκε για την ομιλία του με δύο ώρες καθυστέρηση. Το προσκλητήριο έγραφε 10 αλλά η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 12, αποδεικνύοντας πως ένα κομμάτι του DNA του ΠΑΣΟΚ έχει περάσει για τα καλά στον ΣΥΡΙΖΑ. Είτε βρίσκεται στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Όλα για όλα: Οι 4 μεταγραφές Ανδρουλάκη για να φέρει το ΠΑΣΟΚ πάνω από την «ΕΛ.Α.Σ.» του Τσίπρα
- Απασφάλισε: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Θανάσης Αυγερινός έφυγε απ’ το κόμμα Καρυστιανού
- Τον… μέτραγαν λάθος: Αυτό είναι το ποσοστό της νέας δημοσκόπησης για το κόμμα Σαμαρά που τρόμαξε τη ΝΔ