Πρόταση για συμμαχία ΑΝΤ1-ΣΚΑΪ

Το αφεντικό του ΑΝΤ1 επαναφέρει την ιδέα.
Πρόταση για συμμαχία ΑΝΤ1-ΣΚΑΪ

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού συζητούσε την ιδέα για το ενδεχόμενο εταιρικής συμπόρευσης με τον ΣΚΑΪ. Θεωρούσε ότι ένα σχήμα αντίστοιχο με αυτό που συγκρότησαν οι Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς (STAR και APLΗΑ) θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη δυναμική σε ANT1 και ΣΚΑΪ.

Η σχετική πρόταση είχε συζητηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος δεν είχε δείξει ενδιαφέρον για την υλοποίησή της. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Secret», ο Κυριακού έχει επανέλθει γι αυτό το θέμα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την αρχική ιδέα.

Μάλιστα, ακούγεται ότι τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει συναντήση με το αφεντικό του ΣΚΑΪ, προκειμένου να του παρουσιάσει ολοκληρωμένο το σχέδιό του. Ο βασικός πυρήνας της ιδέας πάντως, έχει να κάνει με τον περιορισμό των ανελαστικών δαπανών που δυσκολεύουν τα οικονομικά των καναλιών.

Ωστόσο, σε αυτή τη φάση ο Αλαφούζος δεν δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο συμπόρευσης με τον ΑΝΤ1. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείει άλλου είδους συνεργασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ