Ο λόγος που ο Αντίνοος Αλμπάνης ξύρισε το κεφάλι του

Ο λόγος που ο Αντίνοος Αλμπάνης ξύρισε το κεφάλι του

Το πρόβλημα υγείας και η ανάρτηση στο instagram.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν από μερικές μέρες ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με ξυρισμένο το κεφάλι του. Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι είναι στο πλαίσιο κάποιου ρόλο στο θέατρο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς σύμφωνα με το Usay.gr ένα πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που ανάγκασε τον ηθοποιό να κάνει αυτή τη ριζική αλλαγή.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μάλιστα, θέλησε με ένα instastory στο οποίο ξάφνιασε τους followers του, να μοιραστεί την περιπέτεια στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες.

Η ανάρτηση που ανέβηκε το βράδυ της Τετάρτης, έγραφε χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Ο λόγος που ο Αντίνοος Αλμπάνης ξύρισε το κεφάλι του

Σύμφωνα με το Usay προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα. Αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του ο αγαπημένος ηθοποιός, καθώς οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.

Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί με τον Αντίνοο Αλμπάνη αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ο ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.