Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πιο… αριστερός από ποτέ μέσω Twitter!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πιο... αριστερός από ποτέ μέσω Twitter!

Η φωτογραφία στο πρωθυπουργικό Twitter μπορεί να άλλαξε, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα έμειναν ίδια και έτσι έχουμε αναρτήσεις ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Με το… καλημέρα της νέας κυβέρνησης ξεκίνησαν και τα ανάλογα “τρολαρίσματα”. Ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε, η νέα κυβέρνηση το ίδιο και γενικότερα όλα αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Ετσι, δεν θα μπορούσε να μην αλλάξει και το πρωθυπουργικό Twitter, καθώς πλέον υπάρχει η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά έχουν ξεκινήσει να ανεβαίνουν τα δικά του “τιτιβίσματα”.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ωστόσο, είναι το ότι στο προφίλ έχουν μείνει τα postαρίσματα του Αλέξη Τσίπρα και κάπως έτσι έχουμε δεξιά κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αναρτήσεις αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πιο... αριστερός από ποτέ μέσω Twitter! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πιο... αριστερός από ποτέ μέσω Twitter! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πιο... αριστερός από ποτέ μέσω Twitter! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πιο... αριστερός από ποτέ μέσω Twitter!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.