
Τι άλλαξε και τι έμεινε ίδιο 20 χρόνια μετά...
Το Φθινόπωρο έρχεται στον ΣΚΑΪ ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Λόγω Τιμής», που μπήκε στη ζωή μας πριν από 20 χρόνια και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.
Μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ διάρκειας 2,5 λεπτών, όπου οι τηλεθεατές βλέπουν για πρώτη φορά το πώς έχει εξελιχθεί η ζωή της παρέας 20 χρόνια μετά.
Το «Λόγω Τιμής» φέρει την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Η παρέα που απαρτίζεται από τους: Άλκη Κούρκουλο, Κωσταντίνο Μαρκουλάκη, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρη Αλεξανδρή και Αγγελική Δημητρακοπούλου παραμένει η ίδια. Ενώ υπάρχουν νέες προσθήκες, όπως της Μαρίας Ναυπλιώτου και του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.
Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί βλέπουμε κάποια αποσπάσματα που μας βάζουν στο κλίμα για το τι θα δούμε 20 χρόνια μετά…
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


