Ξεμπερδέψαμε…

Aυτά είναι τα 20 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας

Εκλογές ήταν και πάνε…

Οι εκλογές ανήκουν πλέον στο παρελθόν και το instanews σταχυολογεί τα κυριότερα συμπεράσματα που βγήκαν από αυτές

– Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στη ΝΔ. Κανείς δεν μπορεί πλέον να του κάνει σοβαρή εσωκομματική αντιπολίτευση και αν κάποιος το τολμήσει θα βρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες εκτός κόμματος

-Στρατηγικό λάθος της ΝΔ να δημιουργήσει προσδοκίες για ιστορική νίκη. Όταν το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη (Τάκης Θεοδωρικάκος) βάζει ένα απίθανο αυτογκόλ ανεβάζοντας στο FB σχόλιο το πρωί της Κυριακής «πολλοί θα εκπλαγούν με το αποτέλεσμα απόψε», όταν τα φίλια Μέσα κάνουν λόγο για διψήφια διαφορά, τότε βλέπεις το τελικό +7-+8 και σου φαίνεται φτωχό.

­- Δεν υπάρχει δεύτερος πόλος στον Σύριζα που να μπορεί να αμφισβητήσει τον Σύριζα. Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι ο Σύριζα είναι ο Τσίπρας.

– Φώφη χάσαμε. Το σχέδιο να αφήσει εκτός τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να δείξει ότι δεν έχει σχέση με τα βαρίδια του παρελθόντος ήταν μεν φιλόδοξο, αλλά στην πράξη αποδείχτηκε αναποτελεσματικό. Και από αύριο οι βενιζελικοί περιμένουν τη Φώφη στη γωνία με άγριες διαθέσεις…

-Επιτέλους ξεμπερδέψαμε με τους φασίστες. Όχι όμως και με τους ψηφοφόρους τους, που βρήκαν στέγη σε άλλα…πιο σοβαρά ακροδεξιά κόμματα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.