Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια εκπρόσωποι κομμάτων σε διακαναλική συνέντευξη

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια εκπρόσωποι κομμάτων σε διακαναλική συνέντευξη

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που συνθέτουν το συνασπισμό κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» στη διακαναλική τους συνέντευξη.

Διακαναλική συνέντευξη παραχώρησε ο συνασπισμός κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», με τους εκπροσώπους των παρατάξεων παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Στην «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Μπορεί οι αρχηγοί των κομμάτων αυτών να συγκεντρώθηκαν για να παρουσιάσουν στους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης το πρόγραμμά τους ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, όμως σύντομα η κατάσταση ξέφυγε και μάλλον από τύχη δεν πιάστηκαν στα χέρια.

Ο εκπρόσωπος από το Ελληνικό Οραμα θεώρησε ότι όλος ο τηλεοπτικός χρόνος είναι δικός του, ενώ σε κάποιο σημείο ευχαρίστησε την ΕΡΤ, αρχίζοντας παράλληλα να στρέφεται εναντίον των υπόλοιπων τηλεοπτικών καναλιών. Τότε, η δυσαρέσκεια των εκπροσώπων των άλλων παρατάξεων έγινε φανερή και άρχισαν ένας ένας να αποχωρούν, αφού προηγήθηκαν φραστικά επεισόδιο.

Μάλιστα, ακούστηκαν φράσεις όπως  «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;».

Δείτε το σχετικό video

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.