Διαδικτυακό… πέσιμο της Ελεονώρας Μελέτη σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη - Η δημόσια έκκλησή της

Όλα τα «δεν ξεχνώ» της παρουσιάστριας αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Με ανυπομονησία περιμένει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία με ένα ποστάρισμά της κατακεραυνώνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το προεκλογικό μήνυμα του κόμματος.

Η Ελεονώρα αρχικά το χαρακτηρίζει πολύ θελκτικό αλλά στη συνέχεια παραθέτει μια σειρά από «δεν ξεχνώ», κάνοντας αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και καταλήγει: «Τελικά η ελπίδα ήρθε ποτέ;».

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Βλέπω το προεκλογικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ και ομολογώ πως για έναν ανενημέρωτο, είναι πολύ θελκτικό. Για μια ακόμα φορά ένιωσα μέχρι κι εγώ να «τσιμπάω» από το λαοπλάνο ύφος, το μοντάζ και την «περιγραφή» των όσων «πέτυχε» η κυβέρνηση. Αλλά όοοοοοοοοχιιιι! Δεεεε ξεχνώ. Δεεε ξεχνώ ότι ο Αλέξης εξαφάνισε τη μεσαία τάξη. Δεεεε ξεχνώ το 72 έως και 78% από το εισόδημά μου που έδινε σε φόρους, δεν ξεχνώ πως μέσα σε μόλις 15 μέρες ο Αλέξης όχι δεν έκανε αλλά αντέεεεστρεψε τα 18 προαπαιτούμενα που και καλά είχε θέσει ως δεσμεύσεις, κάνοντας ακριβώς ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Δε ξεχνώ ότι έκλεισε τις τράπεζες, Δε ξεχνώ το μίσος και ταυτόχρονα τον σαδισμό με τον οποίο αναφέροντας στη μεσαία τάξη. 7 Ιουλίου θα είμαι στην κάλπη από νωρίς. Περίμενα αυτή τη μέρα 4 χρόνια. Ένα πράμα μόνο δεν μας είπε στο προεκλογικό μήνυμα: τελικά η ελπίδα ήρθε ποτέ;;;».

Δείτε την ανάρτησή της

Διαδικτυακό... πέσιμο της Ελεονώρας Μελέτη σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.