Η πρόσφατη έντυπη έκδοση της Athens Voice βάφτηκε μπλε

Η πρόσφατη έντυπη έκδοση της Athens Voice βάφτηκε μπλε

Νέο κύμα αντιδράσεων για την Athens Voice, καθώς όπως φαίνεται η τελευταία έκδοση του free press της Αθήνας, έχει επικεντρωθεί σε συνεντεύξεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ φαίνεται να απουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο στόχαστρο της κοινής γνώμης φαίνεται ότι έχει μπει πλέον η Athens Voice, μετά το post που δημοσίευσε και το οποίο δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη. Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι αφορμή στέκεται η έντυπη έκδοσή της.

Ξεφυλλίζοντας κανείς το φύλλο του free press που κυκλοφορεί, διαπιστώνει “μπλε” κατά κύριο λόγο σελίδες, καθώς μοιάζει περισσότερο με μια έκδοση αφιερωμένη στη Νέα Δημοκρατία, αν και πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τις 13 συνολικά συνεντεύξεις που περιλαμβάνει η εφημερίδα, οι 11 αφορούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Athens Voice μέρα με την ημέρα χάνει όλο και περισσότερους αναγνώστες, μιας και μην ξεχνάμε πως θεωρούνταν ένα free press με ίσες αποστάσεις και ως εκ τούτου είχε κοινό από όλες τις ιδεολογικές πτέρυγες. Επιπλέον, το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας, στάθηκε η αφορμή περαιτέρω αρνητικών σχολίων, από τη στιγμή που λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές δεν υπάρχει το λεγόμενο “50-50”.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.