Ο Μπάμπης άναψε φωτιές

Ο Μπάμπης άναψε φωτιές

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να τις σβήσει

 

Είναι από τους δημοσιογράφους εκείνους που δεν στρογγυλεύουν τα λόγια τους. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ως πολιτικός πια συνεχίζει να έχει άγνοια πολιτικού κινδύνου με αποτέλεσμα να ανάψει φωτιές στη ΝΔ, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, χαρακτήρισε «μεγάλη βλακεία» το μαξιλάρι του Ευκλείδη Τσακαλώτου και προέβλεψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει σε πιστοληπτική γραμμή στήριξης, ώστε να ωφεληθεί από το φθηνό χρήμα της ΕΚΤ.

Ακολούθησε η άμεση απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στις δηλώσεις Παπαδημητρίου: ««Μας είπε σήμερα ότι το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να πάρει αυτά τα λεφτά (από το μαξιλάρι) για να τα δώσει στις τράπεζες και ότι το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να οδηγηθεί η χώρα σε γραμμή προληπτικής στήριξης, κάτι που εμείς αποφύγαμε με μάχη όταν επέμενε ο κ. Στουρνάρας. Το σχέδιο των πολιτικών μας αντιπάλων αρχίζει να αποκαλύπτεται σιγά σιγά».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου επανήλθε και με ανάρτηση στο Facebook σημείωσε: «Ένας από τους πολλούς λόγους που στηρίζω τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι για να μπορώ να εκφράζω τις προσωπικές απόψεις μου χωρίς φόβο.
Διαχρονικά λοιπόν πιστεύω και υποστηρίζω ότι το “μαξιλάρι” του Τσίπρα ήταν και είναι η χειρότερη λύση. Αντιθέτως, η άμεση αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων ανοίγει δρόμο για φθηνό χρήμα, ένταξη στη νομισματική χρηματοδότηση της ΕΚΤ και ταχεία ανάπτυξη.
Προφανώς και η πιστοληπτική δεν ήταν και δεν είναι θέση της ΝΔ. Τα περί νέου μνημονίου είναι απλώς ανοησίες αυτών που τα έκαναν θάλασσα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.