Έτσι διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή

Έτσι διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή

Και τώρα αρχίζει η φαγωμάρα...

Ευχή όλων των λογικών ανθρώπων είναι να επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και η Χρυσή Αυγή να μην μπει στη Βουλή. Θα είναι η οριστική ταφόπλακα του μορφώματος που δείχνει σημάδια αποσύνθεσης.

Η εσωκομματική γκρίνια έχει ήδη αρχίσει και θα κορυφωθεί σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή μείνει εκτός βουλής, καθώς τα στελέχη κατηγορούν τον αρχηγό της οργάνωσης για εγκληματικές αποφάσεις.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος, Λάμπρος Φουντούλης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φτιάχνουν τα ψηφοδέλτια για να βγουν οι δικοί τους. Ο κόσμος τούς πήρε χαμπάρι, ότι είναι ένα παρεάκι που βασίζεται στην οικογενειοκρατία και γι’ αυτό φεύγει από τη Χρυσή Αυγή».

Αυτό που καταλογίζουν στον αρχηγό της οργάνωσης είναι ότι τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις βουλευτικές εκλογές στελέχωσε τα ψηφοδέλτια προσπαθώντας να προφυλάξει όσους κινδυνεύουν με καταδίκη στη δίκη της Χρυσής Αυγής και αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους.

Όπως και να ‘χει σε λίγες μέρες θα φανεί αν η μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου πάρει τη θέση τη θέση που της ταιριάζει. Στο σκουπιδοντούλαπο της ιστορίας…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.