Απίστευτο και όμως ελληνικό! Έβαλαν τον Αντετοκούνμπο σε εφορευτική επιτροπή

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Έβαλαν τον Αντετοκούνμπο σε εφορευτική επιτροπή

Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα πάψουμε να βλέπουμε πρωτόγνωρα πράγματα. Ετσι και τώρα, λοιπόν, καθώς σύμφωνα με έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφορευτική επιτροπή.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο MVP του φετινού NBA πριν από χρόνια κατοικούσε με την οικογένειά του στου Ζωγράφου, με τη διεύθυνση της τότε κατοικίας του να έχει παραμείνει στα αρχεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας.

Ετσι, λοιπόν, στην εν λόγω διεύθυνση έφτασε συστημένος ο ορισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εφορευτική επιτροπή 199ό τμήμα στο 7ο εκλογικό διαμέρισμα Ζωγράφου, για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Έβαλαν τον Αντετοκούνμπο σε εφορευτική επιτροπή

Παρά το γεγονός πως ο Γιάννης βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου σε επίπεδο μπάσκετ, το εν λόγω έγγραφο τον αναγκάζει σε περίπτωση που αδυνατεί να παρευρεθεί στην εφορευτική επιτροπή, να προσκομίσει έγγραφο από τον εργοδότη του – με την ελπίδα να το λάβει από τους Μιλγουόκι Μπακς – είτε κάποιο ιατρικό δικαιολογητικό της απουσίας του.

Βέβαια, φαίνεται ότι ένας αστυνομικός από την περιοχή του Ζωγράφου “μυρίστηκε” την γκάφα μεγατόνων που έχει ήδη συμβεί και ανέλαβε την πρωτοβουλία να επιβεβαιώσει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αθλητής και πλέον κατοικεί μόνιμα στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα το όνομά του να αντικατασταθεί από άλλο πολίτη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.