Σχεδόν 15.000 like έχασε μέσα σε λίγες ώρες η Athens Voice

Σχεδόν 15.000 like έχασε μέσα σε λίγες ώρες η Athens Voice

Μετά το ακραίο σχόλιο της Athens Voice, το μεσημέρι της Κυριακής, υπήρξαν σκληρές αντιδράσεις στα social media, με τα like να μειώνονται από το fb page του γνωστού site.

Το ακραίο και με πολιτική απόχρωση σχόλιο της Athens Voice για τη μετανάστρια νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε πέφτοντας από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media, με την πλειοψηφία των πολιτών να κρίνουν ως “ακροδεξιά” την τοποθέτηση της γνωστής ιστοσελίδας.

Για το λόγο αυτό, η ΑV προχώρησε στη διαγραφή της συγκεκριμένης ανάρτησης και λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με απάντηση – απολογία, η οποία φάνηκε να μην πείθει κανέναν εκ των ανθρώπων που στράφηκαν εξ αρχής εναντίον του σχολίου.

Ετσι, λοιπόν, περίπου 24 ώρες μετά το περιστατικό, παρατηρείται μεγάλη πτώση στα like της σελίδας που διατηρεί η Athens Voice στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, από τα 630.579 που βρισκόταν πριν τη δημοσίευση, έκανε… ελεύθερη πτώση στις 617.000 περίπου, που σημαίνει ότι είχε απώλειες τουλάχιστον 13.000 ανθρώπων.

Βέβαια, η απομάκρυνση αναγνωστών συνεχίζεται, καθώς σε κάθε refresh φαίνεται να αφαιρούνται επιπλέον άτομα, κάτι που δεν αναμένεται να σταματήσει τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.