Με άρωμα ΠΑΣΟΚ η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: «Ο Τσίπρας αντάλλαξε τις συντάξεις με μια μείζονα εθνική υποχώρηση»

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δεξιό…

Το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά ότι στις 7 Ιουλίου ο λαός θα δώσει ξεκάθαρη εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς αστερίσκους.

Είναι βέβαιοι και απ’ τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεσή τους ότι η αυτοδυναμία έχει κλειδώσει και μόνο ένα αυτογκόλ θα μπορούσε να ανατρέψει το σκηνικό.

Γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να ξεκινήσει τη θητεία του με αποφασιστικές κινήσεις που θα στείλουν το μήνυμα ότι πράττει όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Και ένα από αυτά είναι ότι θα έχει στην κυβέρνησή του στελέχη απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, με μοναδικό κριτήριο την ικανότητά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται να κάνει τα λόγια του πράξη δίνοντας σημαντική θέση στη νέα κυβέρνηση σε ένα πρόσωπο άμεσα συνυφασμένο με το ΠΑΣΟΚ. Τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτιμά ιδιαιτέρως τις ικανότητες του και θεωρεί ότι θα είναι χρήσιμος και κυρίως θα μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή που θα του ανατεθεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Ιδίως από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει νέο μνημόνιο για να χρειαστεί να διαβάσει…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.