Αυτή είναι η νικήτρια του φετινού Survivor!  – ΒΙΝΤΕΟ

Φινάλε για το Survivor - Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ;

Πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η τρίτη συνεχής σεζόν του διάσημου reality επιβίωσης, του Survivor, ολοκληρώθηκε και φέτος στον ΣΚΑΙ με την Κατερίνα Δαλάκα να είναι η μεγάλη νικήτρια και να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν οι δύο φιναλίστ. Τα δύο πρόσωπα που κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις αντίξοες συνθήκες και να βρίσκονται στην θέση που είχαν ονειρευτεί. Η αγωνία ανέβηκε στα ύψη τόσο για τον κόσμο που βρισκόταν στο Μπόντρουμ, όσο και τους τηλεθεατές.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της Survivor της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα», είπε στην ανακοίνωση του ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω», δήλωσε η νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.