Οι αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης και της συζύγου του

Οι αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη  για τα γενέθλια της κόρης και της συζύγου του

Mππορεί το πρόγραμμά του να είναι ασφυκτικά φορτωμένο λόγω των εκλογών όμως, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα γενέθλια της μικρής του κόρη και της συζύγου του, Μαρέβας.Δείτε τις τρυφερές αφιερώσεις που τους έκανε...

Με δύο φωτογραφίες με τις «γυναίκες της ζωής του» και τρυφερές αφιερώσεις στο  Instagram  ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη και την σύζυγό του.

Χθές η κόρη του Δάφνη έκλεισε τα 16 της χρόνια και ο Πρόεδρος της ΝΔ της ευχήθηκε ποστάρωντας  μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά. «Χρόνια πολλά Δαφνού! Σαγαπάμε!❤️ Έκλεισες ήδη τα 16!❤️» ήταν το μήνυμά του, ενώ ο ίδιος φαίνεται  χαλαρός και ευδιάθετος στο σπίτι του, φορώντας… την πιτζάμα του και ένα t-shirt στο οποίο διακρίνεται η γενέτειρά του, Κρήτη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χρόνια πολλά Δαφνού! Σαγαπάμε!❤️ Έκλεισες ήδη τα 16!❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Σήμερα, ήταν η σειρά της συζύγου του Μαρέβας να δεχθεί τις ευχές του καθώς είναι τα γενέθλιά της.  Με μία τρυφερή ανάρτηση που συνοδευόταν από μία καρδιά και μία φωτογραφία τους στο Instagram της ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου!! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει! ❤️❤️»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χρόνια πολλά αγάπη μου!! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι έχεις κάνει! ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.