Ο Χάρης Θεοχάρης αποκαλύπτεται σε 100 δευτερόλεπτα (vid)

Ο Χάρης Θεοχάρης αποκαλύπτεται σε 100 δευτερόλεπτα (vid)

Μέσω Facebook συστήνεται στους πολίτες και λέει πως μεγάλωσε στου Παπάγου από πατέρα στρατιωτικό γιατρό και μητέρα που αφού μεγάλωσε τα παιδιά και τα έστειλε πανεπιστήμιο, άνοιξε μαγαζί...

Με ένα βίντεο διάρκειας 100 δευτερολέπτων ο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Χάρης Θεοχάρης μιλά για την ζωή , την οικογένεια και την καριέρα του δίνοντας την δυνατότητα στους ψηφοφόρους του να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Μας ενημερώνει πως  γεννήθηκε και μεγάλωσε στου Παπάγου από πατέρα στρατιωτικό γιατρό και μητέρα που αφού μεγάλωσε τα παιδιά και τα έστειλε πανεπιστήμιο, άνοιξε μαγαζί! Σπούδασε στο Λονδίνο πληροφορική και αφού εργάστηκε για 10 χρόνια στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα, για να εργαστεί και πάλι στον ιδιωτικό τομέα.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και την διευρυμένη του οικογένεια λέει : «Ζω μαζί με την αγαπημένη μου Δήμητρα στην Άνω Γλυφάδα και τα 4 παιδιά, τον Παναγιώτη, τη Σήλια, τη Στέλλα και τη μικρότερη Γεωργία». «Για αυτά τα παιδιά θέλω να παλέψω, στο νότιο τομέα που ζω».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.