Νόνη Δούνια: Τι κοινό έχει η πολιτική με το modelling

Νόνη Δούνια: Τι κοινό έχει η πολιτική με το modelling

Το πρώην Top Model και νύν δημοτική Σύμβουλος Πειραιά και υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ λέει πως το κοινό τους σημείο είναι ο έντονος ανταγωνισμός

Έγινε γνωστή μέσα από τον χώρο του μόντελινγκ. Στη συνέχεια έκανε  στροφή στην πολιτική.

Κατέβηκε υποψήφια στις περασμένες εκλογές με τη ΝΔ,  εξελέγη δημοτική  σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τώρα ξαναρίχνεται στην μάχη του σταυρού στην Α’ Πειραιά και Νήσων.

Σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η  όμορφη Νόνη Δούνια συγκρίνει την πολιτική με το μόντελινγκ σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό των υποψηφίων σε μία προεκλογική περίοδο :

Δεν είναι το modeling μία σκληρή εργασία σε σχέση με άλλα επαγγέλματα, ωστόσο πράγματι, ο χώρος του θεάματος είναι ανταγωνιστικός. Θα σας έλεγα και ο χώρος της πολιτικής έχει χαρακτηριστικά ανταγωνισμού. Προσωπικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας μου έως και σήμερα δεν δίνω σημασία. Ενδεχομένως να μην λειτούργησε θετικά αυτό αλλά αντιθέτως, εις βάρος μου, θα σας έλεγα. Εκ φύσεως πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός δεν έχει καμία αξία. Δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Για παράδειγμα, πίσω από κάθε άνθρωπο στο modeling, υπάρχει μία ομάδα που αν δεν λειτουργήσει συλλογικά, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο. Δεν αρκεί να είμαι μόνο εγώ σωστή επαγγελματίας εάν οι συνεργάτες μου δεν έχουν τον ίδιο σκοπό με μένα. Πρέπει πάντα να μας συνδέει ο στόχος. Το ίδιο ακριβώς θεωρώ και για την πολιτική. Και σήμερα, ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και όχι να συμπεριφερόμαστε ανταγωνιστικά ως υποψήφιοι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.