Άλλος ένας δημοσιογράφος κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής

Άλλος ένας δημοσιογράφος κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής

Ο Δημήτρης Στάμου που υπήρξε για χρόνια ρεπόρτερ και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Το όνομα του  δημοσιογράφου Δημήτρη Στάμου προστέθηκε σε αυτό της μακριάς λίστας των δημοσιογράφων που αποφάσισαν να κάνουν μία στροφή στην καριέρα τους και  μετά την “μάχη του ρεπορτάζ” να ριχτούν στη “μάχη του σταυρού”.

Έτσι μετά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο,  τον Γιώργο Χριστοφορίδη, τον Μπάμπη  Παπαδημητρίου,  τον Τέρενς Κουίκ , τον Γιάννη Λοβέρδο,  την Θεοδώρα Αυγέρη , τον Αντώνη Πανούτσο, τον Σταμάτη Μαλέλη  και πολλούς άλλους και ο Δημήτρης Στάμου πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής .

Ο γνωστός δημοσιογράφος,  που όπως λέει ολοκληρώνει την επαγγελματική του διαδρομή, αφιερώνεται στην ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και στον αγώνα, όπως τονίζει, «για την οικονομική ανάκαμψη με κοινωνική δικαιοσύνη και την αναβάθμιση της πολιτικής, που έχει τρωθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια».

Όσον αφορά στην επομένη των εκλογών επισημαίνει ότι «το Κίνημα Αλλαγής με την αυτόνομη πορεία του μπορεί να γίνει φάρος σταθερότητας και προοδευτικών λύσεων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.