Έγινε Ρόκι Μπαλμπόα η Νάντια Γιαννακοπούλου! – ΒΙΝΤΕΟ

Μπαίνει... μαχητικά στην προεκλογική περίοδο.
Έγινε Ρόκι Μπαλμπόα η Νάντια Γιαννακοπούλου! - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα διαφορετικό προεκλογικό σποτ επέλεξε η αν. Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, στη μάχη που δίνει στον Δυτικό Τομέα της αναμορφωμένης Β΄Αθηνών.

Στο βίντεο η ίδια βρίσκεται σε ρινγκ kick boxing, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι στη ζωή της έχει μάθει να μάχεται.

«Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Μάλιστα, ακούγεται ότι η ιδέα, η σύλληψη και το σενάριο ανήκει στον σύζυγό της και ηθοποιό, Μάξιμο Μουμούρη.

Δείτε το βίντεο

Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. #perpataw #den_trexw #den_stamatwΔυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia#kinima_allagis

Geplaatst door Νάντια Γιαννακοπούλου op Donderdag 27 juni 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ