Χατζηδάκης: Όποιος έχει διάσημο πατέρα ξεκινάει ευκολότερα στην πολιτική

Χατζηδάκης: Όποιος έχει διάσημο πατέρα ξεκινάει ευκολότερα στην πολιτική

Την δική του απάντηση δίνει ο Κωστής Χατζηδάκης στην ερώτηση για το αν το επίθετο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πρόβλημα ή προτέρημα

Μία  συνέντευξη σε διαφορετικό τόνο απ’ ότι έχουμε συνηθίσει  παραχώρησε ο  Κωστής Χατζηδάκης στο  Rise TV.

Φορώντας πουκάμισο δίχως γραβάτα και σακάκι,  ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ περπατά στους δρόμους της εκλογικής του περιφέρειας και χαμογελώντας μιλά για την πολιτική αλλά και για την καθημερινότητά του. Έτσι λέει πως το τελευταίο του γεύμα ήταν μία τονοσαλάτα ,  πως πίνει ελάχιστους καφέδες, σε ποια θέση του αρέσει να κάθεται στο αεροπλάνο και το τρένο ενώ εξομολογείται πως η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να τελειώσει η προεκλογική περίοδος για να επέλθει ηρεμία στην ζωή του….

Στην ερώτηση ποιο θεωρεί το πιο σοκαριστικό πράγμα στην ζωή του απάντησε πως πάρχουν φωτογραφίες του ως 20αρης που τον δείχνουν να έχει μεθύσει,.

Ερωτώμενος για το επίθετο του Κυριάκου Μητσοτάκη και αν αυτό είναι προτέρημα ή πρόβλημα απάντησε το πρώτο, συμπληρώνοντας πως «όποιος έχει ένα διάσημο πατέρα ξεκινάει στην πολιτική ευκολότερα από τους άλλους», αλλά είναι και πρόβλημα γιατί κρίνεται με βάση την διαδρομή του πατέρα του και όπως είπε «οι συγκρίσεις είναι δύσκολες»

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.