Ο Καραμανλής σε εκλογικό κέντρο του…ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Καραμανλής σε εκλογικό κέντρο του...ΣΥΡΙΖΑ!

Ευχήθηκε στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ καλό κουράγιο ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου...

Φαίνεται απίθανο και όμως ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά !Δεν πρόκειται για κάποια προγραμματισμένη επίσκεψη με πολιτικό περιεχόμενο. Απλώς βρέθηκε στον δρόμο του και έκανε μία στάση….
Τι συνέβη; Ο πρώην Πρωθυπουργός χθες το απόγευμα έκανε βόλτα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Δαρδαμανέλη ο οποίος κατάφερε να σπάσει μία παράδοση 40 χρόνων, περνώντας ο δήμος για πρώτη φορά στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής ρώτησε τον νέο δήμαρχο Καλαμαριάς:  “Πόσο χρονών είσαι;”  “Είμαι 38άρης” είπε ο κ. Δαρδαμανέλης με τον Κώστα Καραμανλή να απαντά “μικρός είσαι!.”

Στη μέση της περιοδείας «έπεσε» πάνω σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ . Ο Κώστας Καραμανλής πλησίασε για να χαιρετίσει τον κόσμο που ήταν εκεί ενώ συνομίλησε για λίγα λεπτά  με εκπρωσώπους και φίλους της Κουμουνδούρου. Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ τον χαιρέτισαν και ο Κώστας Καραμανλής ανταπέδωσε και τους ευχήθηκε καλό κουράγιο ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο Καραμανλής σε εκλογικό κέντρο του...ΣΥΡΙΖΑ!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.