Να’ μαστε πάλι εδώ… Κώστα!

Ποιο extreme σπορ κάνει ο Καραμανλής; - ΦΩΤΟ

Η επανεμφάνιση Καραμανλή και η πρώτη δημόσια ομιλία του μετά από δέκα χρόνια

Χρειάστηκε να περάσουν δέκα χρόνια για να κάνει ο Κώστας Καραμανλής μία δημόσια ομιλία και να σπάσει, επιτέλους, τη σιωπή του.

Το έκανε στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην πόλη (Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης). Κεντρική ιδέα όσων είπε ήταν η συστράτευση και συμπόρευση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η ανάγκη η χώρα να έχει στις 7 Ιουλίου μια ισχυρή κυβέρνηση με ξεκάθαρο πρόγραμμα και ορίζοντα τετραετίας.

Αναφέρθηκε επίσης στα ελληνοτουρκικά, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχθεί τετελεσμένα και εκβιασμούς, αλλά και στη συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ κράτησε σωστή στάση και «κάρφωσε» την κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε, όπως είπε, το κεκτημένο του Βουκουρεστίου και το βέτο της δικής του κυβέρνησης για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα περιοδεύσει στις περιφέρειες Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και θα επισκεφθεί την γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την Πρώτη Σερρών. Τέλος, θα περιοδεύσει και στη Ροδόπη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.