Ποιον υποψήφιο της ΝΔ υπερασπίστηκε η Καϊλή;

Ποιον υποψήφιο της ΝΔ υπερασπίστηκε η Καϊλή;

Αντίθετη θέση εξέφρασε πάντως το ΚΙΝΑΛ...

Έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της Εύας Καϊλή βρήκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του για τα επιδόματα και τα ελληνόπουλα.

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ έκανε συγκεκριμένα λόγο για «στοχοποίηση πολιτικών», ενώ την ίδια στιγμή επισήμως το ΚΙΝΑΛ κάλεσε τη ΝΔ να απαντήσει αν οι τοποθετήσεις Κυρανάκη εκφράζουν το κόμμα ή είναι προσωπικές του απόψεις.

«Σε καθημερινή βάση, ο κ. Κυρανάκης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος, προωθεί μια Ακροδεξιά ατζέντα. Πέραν όμως της απαράδεκτης λογικής του, υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα. Αυτές είναι προσωπικές του απόψεις όποτε πρέπει να αποδοκιμαστούν από την ΝΔ ή γίνονται με την πλήρη ανοχή του κ. Μητσοτάκη για ευνόητους λόγους;», ανέφερε η ανακοίνωση.

Όμως, η Εύα Καϊλή έγραψε στο Twitter:

«Πάντως είναι ανεύθυνο να ρίχνουμε νερό στο μύλο της ακροδεξιάς, στοχοποιώντας κάθε πολιτικό που τοποθετείται υπέρ των Ελλήνων πολιτών και την ενίσχυση της οικογένειας με πολιτικές αντιμετώπισης του δημογραφικού. Ασφαλώς όταν &εφόσον δεν αποκλείονται οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.