H Νοτοπούλου κατέβασε την αφίσα με τον Αντετοκούμπο

H Νοτοπούλου κατέβασε την αφίσα με τον Αντετοκούμπο

«Δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο» λέει τώρα η υποψήφια Βουλευτής

Η ανάρτησή της πρώην υφυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε σάλο και αναγκάστηκε να την διαγράψει.

Όπως είχαμε γράψει νωρίτερα στο instanews.gr η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέβασε στο Instagram μία αφίσα χρησιμοπoιώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επιτυχία του να αναδειχθεί  MVP για τη φετινή σεζόν στο NBA.

Στην αφίσα που έμοιαζε προεκλογική , στη μισή εικόνα φιγούραραν δύο φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα, μία με τον σταρ του NBA να φορά τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και μία με της Εθνικής ομάδας, ενώ στην υπόλοιπη μισή, σε κόκκινο φόντο, ήταν γραμμένα τα συνθήματα της προεκλογικής καμπάνιας της: «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», ενώ αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο έγραφε: «…Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς».

Η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση χρηστών του διαδικτύου που κατηγόρησαν την Κατερίνα Νοτοπούλου για «καπέλωμα» και «πολιτική εκμετάλλευση» της επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λίγο αργότερα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την επίμαχη ανάρτηση, ενώ προχώρησε και σε διευκρινιστική δήλωση, στην οποία τονίζει ότι «δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

 

H Νοτοπούλου κατέβασε την αφίσα με τον Αντετοκούμπο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.