«Κράτα γερά μανούλα!»: Η συγκινητική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

«Κράτα γερά μανούλα!»: Η συγκινητική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

"Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο..." γράφει στο Instagram η γνωστή δημοσιογράφος και ραγίζει καρδιές

Δύσκολες στιγμές ζει τον τελευταίο καιρό η Αγγελική Νικολούλη, καθώς η αγαπημένη της  μητέρα της νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Η μητέρα της δημοσιογράφου περνά  μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της μετά από λανθασμένη διάγνωση των γιατρών στον Πύργο που έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να την ταλαιπωρούν και  έπειτα από επιμονή της κόρης της, η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Η Αγγελική Νικολούλη πηγαινοέρχεται πολύ συχνά στο Ρίο και αυτή τη φορά δημοσίευσε ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα λόγια της και ραγίζει καρδιές.

«Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.