Νοτοπούλου για Αντετοκούμπο: Ήσουν πάντα ένας από εμάς

Νοτοπούλου για  Αντετοκούμπο: Ήσουν πάντα ένας από εμάς

Με αφορμή την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούμπο ως MVP του NBA η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει μέσω Ιnstagram  η Κατερίνα Νοτοπούλου. Αφορμή οι δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούμπο ως MVP του NBA.

Mε ένα post στο οποίο δεσπόζει η φωτογραφία των αδερφών Αντετοκούμπο , τα λογότυπα του ΣΥΡΙΖΑ και τα συνθήματα “Greek to the core- Ήσουν πάντα ένας από εμάς” και “Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας”η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως καταψήφισε το νομοσχέδιο που έδινε Ελληνική Ιθαγένεια σε μετανάστες δεύτερης γενιάς…

“Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το.

Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!” γράφει….

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.