Αθηναΐς Νέγκα: «Έπαθα λουμπάγκο γιατί είμαι ηλ@@α» – ΦΩΤΟ

Αθηναΐς Νέγκα: «Έπαθα λουμπάγκο γιατί είμαι ηλ@@α» - ΦΩΤΟ

Απίστευτη ανάρτηση από τη γνωστή δημοσιογράφο.

Στιγμές από την καθημερινότητά της μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στα social media, η Αθηναΐς Νέγκα.

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε ένα μικρό ατύχημα για το οποίο μίλησε με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα έπαθε λουμπάγκο και αναφέρθηκε γι αυτό με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Έγραψε: «Έπαθα λουμπάγκο γιατί είμαι ηλ@@α. Μου φάνηκε θαυμάσια ιδέα το να σηκώσω ένα τεράστιο πλαστικό κουτί γεμάτο ρούχα με την τιτάνια δύναμη μου. Η φάτσα είναι αδιάφορη κ πονεμένη, έχει και λίγη ψυχεδέλεια γιατί χάρη στην αντιφλεγμονώδη κ αναλγητική δράση, είναι χαμένη στην θεραπευτική φαντασίωση πως σε λίγες μέρες θα επανέλθω, όλα τα αθλήματα θα είναι δυνατά και οι επιδόσεις μου σε επίπεδο βαλκανικού τουρνουά στίβου. Άκουσα όμως ένα δυνατό κρατς, κάτι σαν τον ανάποδο ήχο της χαράς, αυτό το κρατς που σου λέει: “την έπαθες ,τώρα πανίβλ@@α”. Ο κόσμος χάθηκε, είδα αστεράκια, αυτή τη στιγμή ο πάγος έχει παγώσει την μέση μου και μουδιάσει πλήρως τον πωπό μου, σαν να κάποιος να τον πήρε και να έφυγε.

Ελπίζω το απόγευμα να μου τον αντικαταστήσουν με τον πωπό μιας 25χρονης ή να έχει και αντιγηραντική δράση όλος αυτός ο πάγος ώστε να κερδίσω διπλά, συνέχεια άλλωστε θέλω να κερδίζω διπλά! να κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα που νομίζω πως είναι επείγουσες. Τώρα όμως θα κάτσω κότα για 1-2 μέρες με αυτή τη φάτσα που βλέπετε, και θα ήθελα σ αυτό το σημείο να σας φωνάξω με όλη μου την δύναμη: “πετάξτε επιτέλους όλα τα άχρηστα!” Χρειαζόμαστε 5 ρούχα, τα πολλά υπάρχοντα φέρνουν ακαταστασία-φόρτο-λουμπάγκο. Όλη μέρα κάτι πρέπει να τακτοποιείς διότι είσαι ο δούλος των 20 έξτρα καλοκαιρινών σορτς που στο τέλος δεν βρίσκεις στην ντουλάπα και νομίζεις πως δεν έχεις ρούχα γιατί είσαι φτωχός.

Θα φοράω τα ίδια εφεξής διότι έλαβα “μήνυμα” να απαλλαγώ, το σύμπαν μου το έστειλε αναμφίβολα γιατί θέλησε για λίγο να ασχοληθεί μαζί μου. Μην μου γράψετε να πάω σε νοσοκομείο γιατί θα πάω αν χρειαστεί και σας παρακαλώ μη γράψετε πως υπάρχουν και χειρότερα, μην ψάχνουμε ενοχές για να μην μας τιμωρήσουν. Γράφω για να το διασκεδάσω κάπως. Αναρωτιέμαι πως αντέχουν οι αρσιβαρίστες; Αν υπάρχει κάτι που αν το δω θα γίνω αμέσως καλά, θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά».

https://www.instagram.com/p/By7Zq_0Ix95/

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.