Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

"Tο φετινό Thessaloniki Pride το αγκάλιασε όλη η πόλη. Εμείς ήμασταν εκεί όπως ήμασταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια" έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Νοτοπούλου

Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google

Πανηγυρικά ολοκληρώθηκαν χθες αργά το απόγευμα οι εκδηλώσεις για το 8ο «Thessaloniki Pride» με πορεία που κατέληξε κάτω από τον Λευκό Πύργο.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην παρέλαση , κρατώντας πολύχρωμες σημαίες, σφυρίχτρες και έχοντας ζωγραφισμένα πολύχρωμα τα σώματά τους

Το παρόν έδωσε η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου. Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στην οποία κρατά μία σημαία γράφει: “Το φετινό Thessaloniki Pride το αγκάλιασε όλη η πόλη. Εμείς ήμασταν εκεί όπως ήμασταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Γιατί η αγάπη δεν υπακούει στα στενά όρια της ετεροκανονικότητας ούτε νοιάζεται για στενόμυαλες διακρίσεις. Γιατί η αγάπη πάντα θα νικάει στο τέλος.”

Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

Εκεί ήταν και ο απερχόμενος δήμαρχος  Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος είναι γνωστός υπέρμαχος του θεσμού.

Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων και ο  γενικός πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρος Μιλτιάδης,  ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η εντεταλμένη σύμβουλος για δράσεις κοινωνικής στήριξης και ένταξης μεταναστών και προσφύγων, Σοφία Ασλανίδου  ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

 

Τελευταίες Ειδήσεις