Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

"Tο φετινό Thessaloniki Pride το αγκάλιασε όλη η πόλη. Εμείς ήμασταν εκεί όπως ήμασταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια" έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Νοτοπούλου

Πανηγυρικά ολοκληρώθηκαν χθες αργά το απόγευμα οι εκδηλώσεις για το 8ο «Thessaloniki Pride» με πορεία που κατέληξε κάτω από τον Λευκό Πύργο.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην παρέλαση , κρατώντας πολύχρωμες σημαίες, σφυρίχτρες και έχοντας ζωγραφισμένα πολύχρωμα τα σώματά τους

Το παρόν έδωσε η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου. Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στην οποία κρατά μία σημαία γράφει: “Το φετινό Thessaloniki Pride το αγκάλιασε όλη η πόλη. Εμείς ήμασταν εκεί όπως ήμασταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Γιατί η αγάπη δεν υπακούει στα στενά όρια της ετεροκανονικότητας ούτε νοιάζεται για στενόμυαλες διακρίσεις. Γιατί η αγάπη πάντα θα νικάει στο τέλος.”

Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

Εκεί ήταν και ο απερχόμενος δήμαρχος  Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος είναι γνωστός υπέρμαχος του θεσμού.

Μπουτάρης και Νοτοπούλου στο 8ο «Thessaloniki Pride»

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων και ο  γενικός πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρος Μιλτιάδης,  ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η εντεταλμένη σύμβουλος για δράσεις κοινωνικής στήριξης και ένταξης μεταναστών και προσφύγων, Σοφία Ασλανίδου  ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.