Τι συμβαίνει με τον «Τσάντλερ»; Σοκάρει η εικόνα του Μάθιου Πέρι (ΦΩΤΟ)

Τι συμβαίνει με τον «Τσάντλερ»; Σοκάρει η εικόνα του Μάθιου Πέρι (ΦΩΤΟ)

Σε δύσκολο σταυροδρόμι φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μάθιου Πέρι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια σειρά νέων φωτογραφιών του γνωστού ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος πλέον σε τίποτα δεν φαίνεται να θυμίζει τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια.

Ο 49χρονος ηθοποιός που δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στον Μανχάταν και η εικόνα του προκαλεί ανησυχία: Ατημέλητος, με βρώμικα ρούχα και μεγάλα νύχια, ο Μάθιου Πέρι φαίνεται πως περνά δύσκολα σε αυτή τη φάση της ζωής του, ενώ οι φαν του ανησυχούν και για την υγεία του.

Ο ηθοποιός κατά καιρούς έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή του. Δεν δίστασε να δημοσιεύσει τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχε σε άλλα άτομα για να αποτοξινωθούν.

«Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: “Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;”. Και τότε θα του πω: “Ναι, ξέρω πώς να το κάνεις αυτό”» είχε εξομολογηθεί στο The Hollywood Reporter.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μετά το σάλο, ο ίδιος δημοσίευσε ένα σχόλιο στο Twitter που αναφέρει: «Θα κάνω μανικιούρ σήμερα το πρωί. Είναι ok αυτό έτσι; Το εννοώ», χωρίς να αναφερθεί στην υγεία του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.