Σνομπάρει το… Κύπελλο ο Νίκος Παππάς

Προκηρύσσεται το έργο για την ψηφιακή γεωργία

Πώς συνδέει τις εκλογικές αναμετρήσεις με το ποδόσφαιρο και τι προτιμά για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα, με την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής και τις ελπίδες για «ανατροπή α λα Λίβερπουλ» στο Τσάμπιονς Λιγκ βάδισε ο Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στον Flash 99,4, τόνισε σε ό, τι αφορά τις προσδοκίες για τις επικείμενες εκλογές, ότι το «παιχνίδι» είναι διαφορετικό. «Είναι σαν να παίξαμε για το κύπελλο. Τώρα παίζουμε για το πρωτάθλημα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «στις 7 του Ιούλη το πρωί οι κάλπες θα είναι άδειες» και ο κόσμος θα επιλέξει αν προτιμά το μοντέλο της συνοχής ή ο καθένας μόνος του και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Εξηγώντας το αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, είπε, μεταξύ άλλων, ότι τα προβλήματα που συσσώρευσε η απώλεια του 25% του ΑΕΠ παραμένουν και ο κόσμος τα βιώνει. Έφερε, δε, ως παράδειγμα, τη γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού από τα 586 στα 650 ευρώ, με την οποία, ωστόσο, και πάλι «ο μήνας δεν βγαίνει».

«Γι΄ αυτό και στο καινούργιο μας πρόγραμμα έχουμε πολύ σοβαρό και στοχευμένο τρόπο και οριοθετημένο ποσοτικά για την αύξηση του κατώτατου μισθού», είπε, τονίζοντας ότι «υπάρχει απόλυτη συνείδηση για το τι συνέβη στην Ελλάδα, για το ότι η μεσαία τάξη κυριολεκτικά τσακίστηκε και υπάρχουν στοχευμένες πολιτικές για να άρουμε αυτές τις συνέπειες».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.